Monday, 2 May 2011

kau tahu tak kau tuhh gediik + menyakit kan hati ... BODOH !

zz .. kau pahal sebenarnyer ? mnyampah sial msg dgn kau ..
buat sakit hati aku jer .. kau jgn nk gedik2 msg aku lepas ni ...
buat semak jerr ... malas nk reply msg kau tahu tak ?
bajet aku nk jd kwn kau >?
bodo ... kau ingt aku maaf kan kau , kau boleh jd mmber aku ?
sorry la weh .. kau tak layak laa .. jgn perasan ok ...
aku tak pernah pon terfikir kan kau lepas kite clash , that mean , aku bnci kau lah bodo !
zzz ... 

No comments:

Post a Comment