Saturday, 14 May 2011

for your information !

bhaha ..u know , i really hate youu ..haha .. because your face is like a asshole ! bhaha
 u think u good good huh ? haha ..GFYS ! .. my lovely buddy teach me that word ..haha
kau jgn nk ingt yg member kau tuhh still suke dgn kau la wey , perangai mcm haram ..
kau ingt kau bagus ker speaking2 .. argh .. ingt aku tak pndai speaking ker LAHANAT !
nnt aku anta perogol soh rogol kau , hahaha.. sumpah aku bnci kau doe .. 
tp kan , aku taknak tahu pon yg kau bnci aku .. haha ..
aku bahgia dgn awek aku,kau pndai2 jer buat citer .. haram jadah ..
aku ade kacau hidop kau dgn balak baru kau tuhh ker ? ergh ,,,
aku tampar kau kang aper tak dpt ... babi doee .. 
serious aku bnci kau lah sial ! kau nk bace ni ? nk bace sume post aku ?
bace lah sial ! tak heran satu sen pon lah ! SAKAI !

No comments:

Post a Comment